Overal kunnen neerploffen, in de woonkamer, op werk, in een slaapkamer, in de tuin, dat zou echt ideaal zijn. Maar helaas, een bank op kantoor of in de achtertuin is net iets teveel van het goede. Maar wat als ik zeg dat je helemaal geen bank nodig hebt om lekker neer te ploffen waar en wanneer je wil? Een handigere en kleinere versie van een bank is natuurlijk een heerlijke zitzak, en daar zijn er letterlijk honderden soorten van tegenwoordig!

Een zitzak heeft niet bij iedereen een goed imago natuurlijk. Er zijn helaas veel zitzakken waar je helemaal in wegzakt, waardoor je vreselijk veel pijn hebt in je rug en je vrijwel op de grond zit. Dat soort zitzakken staan er eigenlijk alleen maar voor de sier, een beetje als opvulling. Dat is natuurlijk niet waar een zitzak voor gemaakt is. Een echte goede zitzak herken je aan het feit dat je er bijna in kan slapen, zo comfortabel is het. Deze zitzakken worden ook wel luxe zitzakken genoemd.

Big Bertha

Een welbekend merk in de zitzakkenwereld is het merk Big Bertha Original. De zitzakken van Big Bertha zullen waarschijnlijk de meest comfortabele zitzakken ooit gemaakt zijn! Naast het feit dat ze verschrikkelijk aangenaam zijn, is er ook nog eens goed nagedacht over het design. Sommige zitzakken kunnen soms een beetje lomp overkomen, waardoor het niet helemaal bij het interieur past van de rest van de kamer. Zo maken zij bijvoorbeeld ook speciale zitzak fauteuils. Dit heeft toch net iets meer weg van een gewone stoel dan een zitzak, waardoor het makkelijker te combineren valt met de rest van de meubels in de woonkamer.

Geloof het of niet, maar Big Bertha maakt ook de welbekende gaming-zitzakken. Dit zijn zitzakken die een echte ‘gaming-vorm’ heeft. Deze zitzak is speciaal ontworpen om erin te gamen. Deze zitzak neemt relatief weinig ruimte in in vergelijking met een gewone stoel die gebruikt wordt om te gamen, waardoor de zitzak bijvoorbeeld ook makkelijk opgeborgen kan worden. Blijft een familielid of partner nou aan je hoofd zeuren dat je ook een beetje van de buitenlucht moet genieten? Geen probleem, deze gaming-zitzak van Big Bertha kan ook buiten gebruikt worden!

Outdoor zitzak


Heerlijk in de zomermaanden genieten van het zonnetje onder het genot van een lekker drankje en wat gezelschap. Dit voelt natuurlijk een stuk fijner als het allemaal plaatsvindt op een grote zachte zitzak, in plaats van een plastic tuinstoel. Zitzakkenstore.nl heeft een ruim aanbod aan mooie gekleurde outdoor zitzakken, die gegarandeerd niet zullen verkleuren door de zon. De stoffen die zij gebruiken, Dralon, Olefin, Cartenza en Sunbrella hebben namelijk een hoge kleur echtheid. Let er echter wel op dat er ook Nylon zitzakken verkocht worden, en deze verkleuren wel in de zon! Verder verkopen zij deze outdoor zitzakken in vrijwel alle kleuren. Zowel neutrale kleuren, denk aan zwart, grijs en bruin, als felle kleuren, denk aan appelgroen, fuchsia, lime, oranje en sky blue, worden op deze website aangeboden. Makkelijk om dus met de rest van de tuin te matchen!

Even het overzicht kwijt?


Overal worden er zitzakken om je oren geslingerd, dus kan het lastig zijn om er uiteindelijk één te kiezen. Al die verschillende websites, met ieder weer een andere vorm, kleur, stof en ga zo maar door. Een website die over een grote collectie zitzakken beschikt, is ikwilzitzakken.nl. op deze website kan je alles heel simpel filteren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bepaalde kleur? Dan kan je dat op de website heel makkelijk invullen. Zo wordt de ideale zitzak kopen nog makkelijker.