Scandinavische tafels

Scandinavische meubels zie je steeds vaker terugkomen binnen het interieur. Onderstaand onze favoriete Scandinavische tafels van Meneer van Hout.

Read More

De winter woontrends van 2018

Kan jouw huis wel een nieuwe, frisse inrichting gebruiken en kun je wel wat tips gebruiken op het gebied van interieur en woninginrichting? Wij begrijpen heel goed dat het soms lastig is om je huis in te richten, zeker als je met de laatste woontrends mee wil gaan. Woontrends komen en gaan ten slotte. Om je alvast voor te bereiden op de winter van 2018 hebben we de woontrends winter 2018 alvast voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder zodat jij als eerste op de hoogte bent van de winter woontrends van 2018.

Read More

Landelijk wonen met een Scandinavische twist

Sfeervol wonen zoals in de Landelijke stijl combineren met meer strakke, stoere elementen in zwarte tinten zoals in de Scandinavische stijl, dat is wat ik een fijne sfeer vind voor in huis. Maar hoe doe je dit nou? Is het niet gevaarlijk om twee verschillende stijlen te mixen? Natuurlijk niet!

Read More

3 tips om uw landelijke meubels te onderhouden!

Om je landelijke meubels zo lang mogelijk mee te laten gaan is het goed om de meubels regelmatig een onderhoudsbeurt te geven. Weet je niet waar je moet beginnen? Dat is geen probleem! Wij hebben 3 gemakkelijke tips voor je op een rijtje gezet!

Read More

Creëer een landelijke sfeer met een gietvloer

Wil je een landelijke sfeer creëren? Dan kan een vloer al heel veel doen voor je interieur. Wanneer je graag een landelijk interieur wilt, zijn er veel verschillende soorten vloeren die passen bij deze landelijk vorm van wonen. Omdat wij zelf gietvloeren in een landelijk interieur een prachtige optie vinden, geven we je graag meer informatie over deze vloer.

Read More

Hoe je houten vloer schoonmaken?

Het is zo nu en dan hard nodig: een houten vloer schoonmaken. Het is belangrijk dat de wekelijkse en periodieke onderhoudsbeurt goed wordt uitgevoerd, want anders loopt je houten vloer het risico op blijvende schade. Vegen, een sopje met water, stofzuigen, reparatieklusjes, het hoort er allemaal bij! Lees daarom dit artikel met praktische tips over hoe jij het beste jouw houten vloer kunt schoonmaken.

Read More

Hoe hang je een lamp op?

Een lamp ophangen klinkt dan misschien als een eenvoudige taak maar er komen heel wat zaken bij kijken. Als je een doe-het-zelver bent dan is dit waarschijnlijk geen enkel probleem maar zelfs dan is een duidelijk stappenplan van groot belang om geen fouten te maken en het werk snel gedaan te krijgen!

Read More

Je huis inrichten? Tips en ideeën

Als men dan de voordeur achter zich dichttrekt, is er behoefte aan rust en ruimte voor zichzelf. Ontspanning kunnen vinden en zichzelf kunnen zijn, dat is pas thuiskomen. Je huis inrichten? Lees hier alle tips en ideeën over het inrichten van je huis.

Read More

Dit is helemaal 2017

Wil je jouw landelijke inrichting aanpassen aan de allernieuwste trends van 2017 dan kan dat vooral door te kijken naar het kleurgebruik. De zachte, lieve kleuren verdwijnen min of meer en maken plaats voor kleuren als bruin en terracotta. Uiteraard ook heel goed passend bij de gezellige uitstraling die een landelijke inrichting kenmerkt.

Read More

Hoe krijg je een landelijke stijl?

Het is niet voor niets dat de landelijke stijl zo populair is de laatste jaren. Een inrichting in deze stijl zorgt er al snel voor dat het gezellig is in een ruimte. Lees hier hoe je de landelijke stijl kunt toepassen.

Read More

Een interieurstijl moet bij je passen

Wellicht is het voor jou helemaal helder waar je van houdt en weet je precies welke kleuren, meubels en accessoires je moet nemen. Als je nog aarzelt en jezelf afvraagt wat je nu echt mooi vindt of wat bij je past, zou je eens kunnen kijken welk interieur je het meest aanspreekt. Er zijn genoeg verschillende stijlen.

Read More

Een te hoog plafond? Laat het plafond verlagen

In sommige ruimtes is een hoog plafond erg mooi, maar in andere ruimtes is het juist mooier als het plafond wat lager is. Heb jij een te hoog plafond in de woonkamer, in de slaapkamer of in een andere ruimte in huis? Dan kun je dit plafond laten verlagen. Welke voordelen het verlagen van een plafond met zich meebrengt en hoe dit precies in zijn werk gaat, lees je op deze pagina.

Read More

Ronde houten tafels, een echte eyecatcher!

Ronde houten tafels zijn de laatste tijd steeds populairder geworden. Vooral de natuurlijke robuuste tafels van onbewerkt hout met noesten en scheuren. Deze tafels hebben een pure uitstraling en komen echt tot leven in je woonkamer.

Read More

De 5 interieurtrends van nu!

Interieurstylisten besteden vele uren aan het bekijken van woonblogs, Instagram feeds, magazines en showrooms voor de laatste interieurtrends. Wat is de volgende trend? Wat kan echt niet meer? Stylisten bestuderen het allemaal. Onderstaand de 5 nieuwste interieurtrends volgens interieurstylisten.

Read More

Ontwerp je eigen meubel van Sofacompany

Wat Sofacompany uniek maakt is dat je hier je eigen meubel kunt ontwerpen. Hier heb je keuze uit meer dan 50 meubels en 25 kleuren/materialen. Dus ben jij creatief en wil je een eigen unieke meubel maken?

Read More

Verschil landelijke en brocante inrichting

Een landelijke inrichting en een brocante inrichting hebben verschillende overeenkomsten, maar toch gaat het om twee verschillende stijlen. Om je een duidelijk beeld te geven van de verschillen tussen een landelijk interieur en een brocante inrichting, worden de belangrijkste verschillen in dit artikel beschreven. 

Read More

De beste accessoires voor een landelijk interieur

Hoewel de uitstraling van een woning natuurlijk vooral bepaald wordt door het meubilair, de bouwstijl en de kleuren, zijn er enkele handige accessoires die iedereen kan gebruiken om een warmere toets aan zijn of haar huis te geven. Het zit ‘m in de details, en juist daarom zijn de volgende tips ideaal voor wie het interieur meer landelijk wil maken.

Read More

5 tips voor verlichting in de landelijke stijl 

De landelijke stijl staat bekend om de knusse sfeer die je hier automatisch mee verkrijgt. Ook (de juiste) verlichting is belangrijk bij het creëren van een sfeervol geheel. Hoe zorg je er nu voor dat je beide zodanig combineert dat je verlichting ook een landelijke uitstraling heeft? In dit artikel krijg je met vijf tips een antwoord op die vraag.

Read More

Landelijk wonen anno 2017

Voel jij je het meest thuis in een landelijk interieur? Laat je inspireren door de landelijke woontrends van 2017. Geniet van warme tinten, natuurlijke materialen, groene planten, zachte stoffen en behaaglijke vloerkleden. Maak van je huis een thuis waar jij en je familie zich helemaal welkom voelen.

Read More

Nieuwsbrief