Tuinbeelden bestaan al honderden jaren

Vele Nederlanders houden van hun tuin en hebben tuinieren als hobby. Er zijn ontzettend veel
keuzes die er te maken zijn op het gebied van de tuininrichting. Je kan zelf kiezen voor een stijl die
het beste bij jouw wensen past om vervolgens alle beplanting en verdere attributen aan te schaffen.

Read More

Hoe kies je de juiste hottub?

Wat is er nou lekkerder dan na een lange dag werken ‘s avonds met een drankje in je hottub, jacuzzi of ander bad in je tuin te gaan zitten? Dit scandinavisch houtgestookte bad is de laatste decennia steeds populairder geworden in de andere delen van de wereld, ook in Nederland. Veel mensen willen tegenwoordig een jacuzzi of een hottub kopen, het warme water werkt namelijk heel ontspannend en daarom stressverlagend. Je hebt echter nog best wel wat mogelijkheden op dit gebied, hoe kies je nou de juiste hottub?

Read More

Kom tot rust in je prachtige tuin.

De tijd van de bloeimaand Mei staat voor de deur. Het moment is daar dat we graag willen genieten
van de zon. Dan is het wel tijd om eerst de tuin onder handen te nemen. Een make-over zonder alles
meteen te moeten verbouwen. Wel zo prettiger als je daarna vanuit een comfortabele loungebank,
stoel of ligbed in de tuin kan ontspannen. Om het nog aangenamer te maken zijn er de tuinkussens.
Verkrijgbaar in vele patronen, kleuren, soorten en maten. Een goed begin is het halve werk en
daarom helpen we je graag bij het kiezen van de perfecte tuinkussens.

Read More

Tuinmeubeltips voor de landelijke tuin

In een landelijke tuin is het heerlijk genieten van het buitenleven. Omringt door de natuur kom je helemaal tot rust. Dit doe je uiteraard op tuinmeubelen die helemaal passen bij deze tuinstijl. Benieuwd welke tuinmeubeltips wij hebben voor de landelijke tuin? Lees dan snel verder en laat je inspireren.

Read More

Klaar voor de insecten?

Lekker, het voorjaar is in zicht. U kunt weer genieten van de natuur die opnieuw haar groene kleur krijgt. De bloemen die weer gaan bloeien en de vogels die weer gaan fluiten. Ook insecten horen bij het voorjaar en de zomer. Maar daar zit niet iedereen op te wachten. U ook niet? Hebt u al eens ooit nagedacht over het aanschaffen van een vliegengordijn? Super handig om de insecten ermee buiten te houden.

Read More

De winter woontrends

Kan jouw huis wel een nieuwe, frisse inrichting gebruiken en kun je wel wat tips gebruiken op het gebied van interieur en woninginrichting? Wij begrijpen heel goed dat het soms lastig is om je huis in te richten, zeker als je met de laatste woontrends mee wil gaan. Woontrends komen en gaan ten slotte. Om je alvast voor te bereiden op de winter van 2018 hebben we de woontrends winter 2018 alvast voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder zodat jij als eerste op de hoogte bent van de winter woontrends van 2018.

Read More

Hoe je tuin winterklaar maken?

De herfst is officieel van start gegaan en dat is te merken ook; bomen verkleuren en laten hun bladeren vallen, de eerste stormachtige dagen hebben we achter de rug en langzaam maar zeker daalt de temperatuur. Voordat straks de echte kou arriveert kun je maar het best de tuin winterklaar maken, zodat je tuin de koude maanden goed doorkomt en je in het voorjaar weer volop van de tuin kunt genieten. Maak jouw tuin winterklaar met de volgende tips.

Read More

Tuinonderhoud: Alles over het onderhouden van je tuin

Naast het ontwerp en de aanleg van je ingerichte tuin is het van groot belang deze tuin met regelmaat te onderhouden. Je wil uiteraard blijvend plezier hebben aan je nieuw ingerichte tuin. Regelmatig en aandachtig tuinonderhoud is dan belangrijk. Je tuin is een bron van plezier en ontspanning, een stukje natuur wat in je eigen beheer is. Maar zonder enige vorm van tuinonderhoud zal de natuur echter wel zijn eigen gang gaan.

Read More

Houd de insecten buiten

De temperaturen lopen langzaam aan weer wat op. Heerlijk als op een zonnige morgen de tuindeur open kan. Minder prettig is het wanneer er allerlei vliegen en andere insecten naar binnen komen. De meest handige oplossing bij dit probleem is het aanschaffen van een goede hor.

Read More

Nieuwsbrief