Natuurlijk heb je zoiets als je ‘eigen’ woning. Maar wat betekent dat voor jou? Er het beste van maken met meubelen die tot je beschikking staan of helemaal je eigen weg inslaan?

Goh, dat rijmt ook nog, zeg!

Maar goed, laten we, voordat we blauwe plekken krijgen van onszelf op de borst slaan, even bij ons punt blijven. Je wilt namelijk toch wonen op een plek, in een huis dat jou motiveert, inspireert en een gevoel van thuiskomen biedt? Dat kan dan ook geen interieur zijn dat naar conventionele maatstaven is ingericht. Nee, volledig naar die van jou!

Maak dan ook geen concessies. Tiqqel is ervoor om je te helpen jouw wildste dromen op het gebied van wonen te verwezenlijken. Lees verder voor een korte blik op de mogelijkheden; die zijn namelijk eindeloos!

Terras

Kaders bestaan niet. Denk buiten je woonkamer; tja, dan kom je al gauw uit op je tuin. Perfect! We werken van buiten naar binnen.

Je terras hoort namelijk het verlengde van je woonkamer te zijn. Hier zit je, genietend van de zomer, samen met vrienden en familie. Of hang je, zelfs, in een hangstoel of -mat. En liggen op loungebanken en ligbedden is natuurlijk ook een optie. Zo maak je van je terras een persoonlijk paradijs! Nu nog tafels en decoratieve accessoires vinden… maar dat laten we geheel aan jou over.

Woonkamer

Lekker thuiskomen en je favoriete stoel opzoeken na een lange dag werken. Ideaal, toch? Daar draagt ons ruime assortiment dan ook graag aan bij. Jouw persoonlijke keuzes, wensen en voorkeuren komen hier absoluut in terug! Kies voor de meest spraakmakende meubels van grote merken als Tesli Living, Woodman en Tenzo voor een interieur om jaloers op te worden.