Sleepworld.be – Tempur hoofdkussen kopen?

Hoofdkussens zijn vaak geen producten waar mensen heel lang over na denken en ze zijn natuurlijk te koop in allerlei soorten en maten. Ook de prijzen lopen hierbij ver uiteen. Het is toch aan te raden om hier heel bewust mee om te gaan, want een hoofdkussen heeft veel invloed op je slaap en je houding. 

Read More

Gordijnen en rolgordijnen op maat voor sfeer en warmte

Gordijnen houden de warmte binnen en ongewenste inkijk buiten. Door het grote oppervlak dat ze innemen, bepalen ze voor een groot deel de sfeer in je woonkamer. Daarom is het belangrijk gordijnen op maat te laten maken. Raambekleding die net te kort of te lang is, of die de afstand van muur tot muur net niet kan overbruggen, draagt niet bij aan een gezellig interieur. Kies daarom voor gordijnen op maat, zodat je optimaal kan genieten van de sfeer die ze geven.

Read More

Inspiratie voor meer sfeer in je slaapkamer!

Ben je op zoek naar bedden en/of matrassen? Er is keuze uit een groot aantal soorten bedden, matrassen en bedtextiel. En natuurlijk wil je de keuze maken voor een bed dat bij je behoeften past. Naast je behoeften is budget ook van invloed op de keuze die je uiteindelijk gaat maken. In deze blog vind je meer informatie over boxsprings, bedden en bedtextiel.

Read More

Landelijke slaapkamer creëren? Dat doe je zo!

Vandaag de dag zijn landelijke slaapkamers steeds populairder geworden. Er wordt in deze stijl veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, warme kleuren en gezellige accessoires. Om een landelijke slaapkamer te creëren hoef je zeker niet op het platteland te wonen. In deze blog zetten wij een aantal tips op een rijtje om zelf eenvoudig een landelijke slaapkamer te creëren.

Read More

Nieuwsbrief