Kan jouw interieur wel wat kleur of sfeer gebruiken? Of wil je gewoon je interieur een frisse boost geven? Doormiddel van kussentjes kun je jouw slaapkamer, woonkamer of eetkamer eenvoudig op leuken. Een saaie grijze bank in combinatie met leuke sierkussens wordt opeens een eyecatcher. Wat ons betreft zijn sierkussens dan ook een must voor ieder interieur. Sierkussens maken je interieur persoonlijk. Besteedt daarom voldoende tijd aan het uitkiezen ervan.

Kleur je interieur in met sierkussens

Met de meubels vorm je de basis van je interieur. Alleen meubels is natuurlijk saai. Geef je interieur daarom meer kleur met de juiste woonaccessoires. Een sierkussen is zo’n accessoire waarmee je de bank of fauteuil net wat meer karakter kunt geven. Op een effen bank kun je kiezen voor een kussen met een bijzonder design of opvallende kleur. Bovendien is het niet alleen mooi, maar ook nog eens functioneel. Want de sierkussens kunnen ook wat extra ondersteuning in je rug bieden.

Bron: Bo Bedre

Diverse soorten sierkussens

Sierkussens heb je met hippe printjes en unieke patronen. Maar ook verschillen ze onderling in materiaal en formaat, waardoor je een bepaald karakter aan je interieur kunt geven. Hou je van een rustig en stabiele uitstraling? Kies dan voor één kleur en combineer verschillende materialen met elkaar. Ook het combineren van diverse formaten geeft een mooi beeld. Kies voor ronde, rechthoekige of vierkante kussens of maak een combinatie van vormen. Of kies voor een vorm en combineer de kleuren en patronen met elkaar. Kortom, sierkussens zijn de idealewoonaccessoires waarmee je eenvoudig je interieur een compleet nieuwe look kunt geven. Ga los en maak een gedurfde combinatie van kleuren en patronen.