Ronde houten tafels

Ronde houten tafels zijn de laatste tijd steeds populairder geworden. Vooral de natuurlijke robuuste tafels van onbewerkt hout met noesten en scheuren. Deze tafels hebben een pure uitstraling en komen echt tot leven in je woonkamer. Een ronde tafel is ideaal voor een kleinere woonkamer of keuken. De tafels zijn vaak een stuk kleiner maar je kunt er makkelijk met vier personen aan zitten. Een ronde tafel is niet alleen erg mooi, maar is een stuk gezelliger! Vandaag laten we een aantal prachtige ronde houten tafels van Meneer van Hout zien.

Ronde houten tafel Rots

Deze ronde tafel is van Frans eikenhout gemaakt en heeft een 4 cm eiken tafelblad. Dit in combinatie met een robuuste spinpoot maakt de Rots een echte eyecatcher in iedere kamer.

Ronde tafel Plus van Hout

De Plus van Hout is gemaakt van Europees eikenhout. Het 4 cm dikke tafelblad en het eiken onderstel zijn een prachtige combinatie. Zie jij jezelf al met je vrienden of gezin aan deze prachtige ronde tafel zitten?

Tafel Rond van Hout

Deze ronde tafel is een betaalbare tafel gemaakt van eeuwenoude deuren. Het tafelblad heeft reparatieplekken, onregelmatigheden en noesten, dit geeft deze tafel een prachtige authentieke uitstraling. Naast de normale houtkleur is deze ronde tafel ook te bestellen in zwart of without.

Tafel: Ovy van Hout

De Ovy van Hout is geen klassieke ronde houten tafel maar een massieve eiken ovale tafel met een trendy uitstraling. De tafel heeft een dubbel V-onderstel wat de tafel een unieke uitstraling geeft. Deze tafel is een stuk groter dan de standaard ronde tafels hierdoor is de Ovy van Hout perfect voor grotere gezelschappen.