Sofacompany uniek Deens Design

Sofacompany verkoopt betaalbare zelfontworpen Deens design meubels. Dit zijn uiteraard niet direct de meubels waar je aan denkt bij een landelijke inrichting. Bij een landelijke inrichting wordt er al snel gekeken naar houten en rustieke meubels. Maar bij een modern landelijke inrichting passen de meubels van Sofacompany perfect. Bij een modern landelijke inrichting worden authentieke stoere houten tafels en robuuste kasten gecombineerd met een typisch modern design. Geef je woonkamer inrichting iets extra’s met een 2-zits bank of chaise longues van Sofacompany.

Wat Sofacompany uniek maakt is dat je hier je eigen meubel kunt ontwerpen. Hier heb je keuze uit meer dan 50 meubels en 25 kleuren/materialen. Dus ben jij creatief en wil je een eigen unieke meubel maken? Klik dan hier.

Ben je op zoek naar een bestaande bank? Bekijk dan hieronder onze favoriete meubels.

Thea 2-zitsbank, Sunday Dusty Rose

De Thea 2-zitsbank is een prachtig klassiek ontwerp met een moderne look. De bank voegt een bepaalde elegantie toe aan de woonkamer. De knopen in de rugleuning geeft de bank een Deense, luxe look.

Henley 3-zitsbank, Curry

De Henley 3-zitsbank heeft een retro design met een moderne, simpele uitstraling. De rugleuning heeft een V-vorm en geeft der bank een unieke uitstraling. De schuine eikenhouten poten benadrukken de retro uitstraling. De Henley past perfect bij een modern landelijke inrichting.

Earl 3-zitsbank, Liby Stone

De Earl 3-zitsbank heeft een uniek eenvoudig ontwerp met een mannelijke uitstraling. De Earl is een combinatie van een moderne lounge uitstraling en een retro stijl. De verschillende kleuren kussens maken het plaatje compleet.

Norma 3-zitsbank, Sunday Rust

De Norma is een ongelofelijk klassiek en eenvoudig ontwerp. De bank heeft lijnen op de achterkant tot aan de armleuning. De schuine houten poten doen je denken aan de iconische ontwerpen uit de jaren 50 en 60. Deze Norma uitvoering is in de rode stof Sunday Rust maar is in meerdere kleuren te bestellen. Van de Norma is ook een stoel en een 3-zits uitvoering.