Geloof het of niet, maar er zijn nog voldoende huizen die nog geen radiator hebben in de badkamer. Het is niet alleen een stuk kouder in de badkamer maar het zorgt ook voor het drogen van handdoeken en het weren van schimmels. Een radiator in de badkamer is belangrijker dan je denkt.

Lekker warm

Een badkamer radiator zorgt natuurlijk voor een aangename temperatuur. Je staat immers vaak zonder kleding aan in de badkamer. Uit ervaring blijkt dan men soms langer gaat douchen om het warm te krijgen. Dit helpt natuurlijk niet heel veel want het moment dat jij onder de douche vandaan komt is de ruimte nog steeds veel te koud als omgevingstemperatuur. Sta jij te scheren of doe jij je make-up in de badkamer? Dan is het toch vreselijk als je staat de rillen van de kou? Zorg voor de juiste temperatuur zodat jouw bezoek aan de badkamer een stuk aangenamer is en langer kan duren.

Het drogen van de badkamer en handdoeken

Het is vreselijk als jij in de avond gaat douchen en de handdoek nog klam is van het gebruik in de ochtend. In de winter kan de temperatuur maar zo richting de 10 graden zakken als er niet wordt verwarmd. Met deze koude temperatuur droogt er niet veel. Met een badkamer radiator zorg jij ervoor dat je handdoeken sneller drogen en jij gerust je handdoek twee keer per dag kunt gebruiken.

Hang jij het rekje boven de radiator of hang je zelfs je handdoek er overheen, dan geniet je zelf van een heerlijk warme handdoek na het douchten. Dat is pas luxe.

Schimmel in de badkamer

Uiteraard zijn de tegels en de cabine of het douchegordijn nat na het douchen. Als de ruimte te koud is kan dit nauwelijks drogen. Wanneer een ruimte te vochtig blijft zal hier schimmel kunnen ontstaan. Dit is erg slecht voor je gezondheid en kan ook nog eens erg stinken. Zorg ervoor dat er genoeg gelucht wordt en daarna ook gestookt wordt zodat de ruimte droogt. Zo voorkom je schimmels en nare geuren in de badkamer.

Geen rede om het niet te doen

Verwarm je badkamer met een radiator en geniet van een aangename temperatuur, warme en droge handdoeken en voorkom schimmels. Geen rede dus om het niet te doen!