Ben je op zoek naar de nieuwste trend van landelijk wonen? Op onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan meubels op het gebied van modern landelijk wonen, zoals landelijke tafels, stoelen, banken en lampen. Landelijk wonen is al jaren bezig aan een opmars. Het gaat uit van het gebruik van natuurlijke materialen om zo een landelijke sfeer te creƫren in huis. Daarbij wordt vaak gebruik gemaakt van simpele, maar praktische ontwerpen en egale kleuren die je ook in de natuur terug vindt. Bekijk onderstaand onze landelijke tafels.

Producten per pagina:
Sortering:
Producten per pagina:

Natuurhouten landelijke tafels

Ook landelijke tafels voldoen aan deze kenmerken. Vrijwel alle tafels in deze webshop zijn gemaakt van hout of hebben tenminste een houten tafelblad. Het leuke van een modern landelijke tafel is dat deze een combinatie maakt tussen een modern, strak ontwerp maar wel met gebruik van de authentieke landelijke materialen. Zo krijg je bijvoorbeeld een natuurhouten tafel met een modern onderstel. Bij een houten landelijke tafel horen natuurlijk ook stoelen. Ook deze kun je eenvoudig bekijken en kopen via onze webshop. Bekijk onze landelijke stoelen.

Tafels met diverse houtsoorten

De gebruikte houtsoorten voor een landelijke tafel kunnen nogal uiteenlopen. Toch zijn er wel een aantal soorten die veel terugkomen. De eerste daarvan is eiken. Dit is een houtsoort die puur Nederlands is en daardoor traditioneel gezien in veel woonkamers op het platteland werd gebruikt. Voor het echte landelijke gevoel neem je een tafel die net niet helemaal glad geschuurd is of volledig afgewerkt. Het net niet perfecte idee van de tafel, met bijbehorende gebruikssporen verhoogt de landelijke ervaring. Een andere veel voorkomende houtsoort is teakhout. Een landelijke tafel van teakhout is wat donkerder dan een eikenhouten tafel en zorgt voor een andere, wat meer elegante sfeer in je huis.

Stijl en prijs van landelijke tafels

Let bij de keuze voor de stijl of kleur van de tafel goed op de stijl die je voor de inrichting van je woon- of eetkamer in gedachte hebt. Binnen onze webshop kun je zowel landelijke eettafels vinden als landelijke salontafels. Daarnaast is het belangrijk om voor het bestellen van een tafel goed rond te kijken of je bijpassende stoelen kunt vinden. Ook de prijs kan natuurlijk een rol spelen bij het maken van een keuze. Deze zijn ook in onze webshop gevarieerd en lopen uiteen van 200 tot circa 1650 euro. Dit wordt voornamelijk bepaald door het ontwerp, de materiaalkeuze en de kwaliteit van de constructie.

Praktische informatie over onze landelijke tafels

Binnen onze webshop hebben we een breed assortiment aan landelijke tafels. Voor meer informatie over een specifieke tafel kun je deze aanklikken waarna je in een ander scherm terecht komt. Hier kun je bijvoorbeeld meer terug kunt vinden over de mogelijke kleuren en afmetingen waarin je de tafel kunt bestellen. Binnen het assortiment kun je meerdere aanbieders vinden. De voorwaarden voor bijvoorbeeld levering en retourneren kunnen daardoor dus verschillen. Veel plezier met het uitzoeken van je eigen landelijke tafel.