Landelijk wonen wordt de laatste jaren steeds populairder. In een tijd waarin alles gemaakt lijkt te worden door grote fabrieken in een massaproductie is het steeds lastiger om nog een origineel interieur te creëren in huis. Daarbij komt de toenemende aandacht voor milieu en klimaat, wat bij sommige mensen leidt tot een verlangen om meer gebruik te gaan maken van de natuurlijke materialen die om ons heen beschikbaar zijn, zoals hout en natuursteen. Maar ook binnen het landelijk wonen zijn weer meer stijlen mogelijk. Eén daarvan is het modern landelijke wonen. Wel met landelijke materialen gemaakt, maar op een moderne manier ontworpen. Een goed voorbeeld daarvan zijn landelijke stoelen. Bekijk onderstaand al onze landelijke stoelen.

Producten per pagina:
Sortering:
Stoel Chiba - cognac jackson
Santander Eetstoel - PU Antraciet
RENEW Stoel Bombay
Stoel Chiba met arml. - antraciet jackson
Stoel Chiba - bruin jackson
Eetstoel Zutphen
RENEW Stoel Madras
Eetstoel Vorden
Santander Eetstoel - PU Taupe
Schommelstoel met lektuurbak
Eetstoel Mees - bruin vintage leder
Stoel Chiba met arml. - bruin jackson
Eetstoel Katwijk
Eetstoel Nunspeet
Stoel Chiba met arml. - cognac jackson
Eetstoel Dronten
RENEW Stoel Patna
Eetbank Nunspeet
Eetstoel Mees - Antraciet vintage leder
Stoel Chiba - antraciet jackson
Eetstoel Doetichem
Eetstoel Harderwijk
Stoel Marilyn - donker bruin tampa
Eetstoel Twello
Eetstoel Abcoude
Eetkamerstoel Marvin - cognac rosi
Eetstoel Waalwijk
Eetstoel Mees - groen vintage leder
Eetstoel Purmerend Groen
Fauteuil Olaf - zwart vintage leder
Eetstoel Noordwijk
Eetstoel Almelo
Soho eettafel 240x100cm
Eetstoel Culemborg
Salou armchair - PU dark brown
RENEW Stoel Kota
Salou sidechair - PU dark brown
Eetstoel Lochem
Stoel Marilyn - grijs tampa
Santander Eetstoel - PU Beige
Eetstoel Purmerend Cognac
Stoel Marilyn - cognac tampa
Producten per pagina:

De landelijke stoel in 2017

Landelijke banken, kasten, lampen of juist een landelijke stoel. Het is allemaal mogelijk, ook op een moderne manier. In 2017 zijn de gekozen kleuren vooral bruin, oranje en terracotta. Iets wat je in het huidige aanbod op onze webshop ook zeker zult terugzien. Het idee hierachter is dat er vooral echte natuurkleuren worden gebruikt die je bijvoorbeeld ook in het bos kunt tegenkomen. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van meer traditioneel landelijk met modern landelijke stoelen. Hiermee zorg je voor wat meer rust en ruimte in huis, maar varieer je dit weer met enkele meubels die gezelligheid en een landelijke sfeer uitstralen.

Landelijke stoelen: waar kun je uit kiezen?

Voor een landelijke stoel kom je bij ons al snel uit bij een collectie aan modern vormgegeven kuipstoelen, maar ook de meer traditionele landelijke eetkamerstoelen zijn bij ons te bestellen. Vrijwel alle landelijke stoelen voldoen aan een minimalistisch ontwerp en zijn gemaakt met hoogwaardige natuurlijke materialen. Een aantal van de stoelen combineren het landelijke, ouderwetse ontwerp van een leunstoel met een modern stalen frame waarop dit gemonteerd is. Ideaal voor mensen die het beste van beiden in hun huis willen. Ook de positie van de poten is gevarieerd. Je kunt kiezen voor landelijke stoelen die de standaard optie van vier poten hebben die allemaal bevestigd zijn aan de vier hoeken van de zitting. Of voor een moderne variant stoelen waarbij de poten in het midden van de zitting bij elkaar komen.

Praktische informatie over onze landelijke stoelen

Wij bieden een groot assortiment aan landelijke stoelen afkomstig van meerdere aanbieders. Let bij de prijzen van de stoelen onder meer goed op de vermelde informatie bovenaan. De genoemde prijs is namelijk vaak per set van twee of vier stoelen. Dus meestal niet per enkele stoel. Door op de stoel te klikken kun je meer informatie te weten komen. Bijvoorbeeld over de mogelijke kleuren waarin de stoel te leveren is. Veel plezier met het uitzoeken van je landelijke stoelen.