Landelijk wonen wordt de laatste jaren steeds populairder. In een tijd waarin alles gemaakt lijkt te worden door grote fabrieken in een massaproductie is het steeds lastiger om nog een origineel interieur te creëren in huis. Daarbij komt de toenemende aandacht voor milieu en klimaat, wat bij sommige mensen leidt tot een verlangen om meer gebruik te gaan maken van de natuurlijke materialen die om ons heen beschikbaar zijn, zoals hout en natuursteen. Maar ook binnen het landelijk wonen zijn weer meer stijlen mogelijk. Eén daarvan is het modern landelijke wonen. Wel met landelijke materialen gemaakt, maar op een moderne manier ontworpen. Een goed voorbeeld daarvan zijn landelijke stoelen. Bekijk onderstaand al onze landelijke stoelen.

Producten per pagina:
Sortering:
LaForma Armony Stoel Lichtgrijs - Set van 4
LaForma Katanya Stoel Grijs - Set van 4
LaForma Meagan Stoel Grijs - Set van 4
LaForma Lars Stoel Wit/Hout - Set van 4
LaForma Paige Stoel Blauw - Set van 2
House Doctor Ace Stoel 42 cm - Army Green
LaForma Katanya Stoel Blauw - Set van 2
LaForma Port Stoel Wit - Set van 4
LaForma Paige Stoel Bruin - Set van 2
LaForma Lars Stoel Zwart/Hout - Set van 4
LaForma Katanya Stoel Geel - Set van 4
House Doctor Ace Stoel 42 cm - Zwart
LaForma Katanya Stoel Grijs - Set van 2
Dutchbone Flor Stoel 57 x 64 cm - Zwart
LaForma Armony Stoel Zwart - Set van 4
Triv Brix Stoel Set van 2 - Leem
LaForma Armony Stoel Lichtgrijs - Set van 2
LaForma Paige Stoel Blauw - Set van 4
LaForma Port Stoel Grijs - Set van 4
LaForma Luana Stoel Wit - Set van 2
LaForma Paige Stoel Grijs - Set van 4
Dutchbone Flor Stoel met Armleuning 57 x 64 cm - Oker
House Doctor Ace Stoel 82 cm - Army Green
LaForma Lars Stoel Zwart/Hout - Set van 2
LaForma Lark1 Stoel Set van 2 - Zwart/Zilver
Dutchbone Flor Stoel 57 x 64 cm - Oker
LaForma Lars Stoel Grijs/Hout - Set van 4
LaForma Lars Stoel Grijs/Hout - Set van 2
LaForma Dant Stoel Set van 2 - Grijs
House Doctor Ace Stoel 82 cm - Wit
LaForma Armony Stoel Wit - Set van 2
LaForma Dant Stoel Set van 2 - Antraciet
Triv Mock Stoel - Leem
House Doctor Ace Stoel 82 cm - Zwart
LaForma Katanya Stoel Geel - Set van 2
LaForma Ashanti Stoel Zwart - Set van 2
House Doctor Ace Stoel 42 cm - Wit
LaForma Messina Stoel Grijs - Set van 4
Dutchbone Flor Stoel met Armleuning 57 x 64 cm - Zwart
LaForma Paige Stoel Grijs - Set van 2
Producten per pagina:

De landelijke stoel in 2017

Landelijke banken, kasten, lampen of juist een landelijke stoel. Het is allemaal mogelijk, ook op een moderne manier. In 2017 zijn de gekozen kleuren vooral bruin, oranje en terracotta. Iets wat je in het huidige aanbod op onze webshop ook zeker zult terugzien. Het idee hierachter is dat er vooral echte natuurkleuren worden gebruikt die je bijvoorbeeld ook in het bos kunt tegenkomen. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van meer traditioneel landelijk met modern landelijke stoelen. Hiermee zorg je voor wat meer rust en ruimte in huis, maar varieer je dit weer met enkele meubels die gezelligheid en een landelijke sfeer uitstralen.

Landelijke stoelen: waar kun je uit kiezen?

Voor een landelijke stoel kom je bij ons al snel uit bij een collectie aan modern vormgegeven kuipstoelen, maar ook de meer traditionele landelijke eetkamerstoelen zijn bij ons te bestellen. Vrijwel alle landelijke stoelen voldoen aan een minimalistisch ontwerp en zijn gemaakt met hoogwaardige natuurlijke materialen. Een aantal van de stoelen combineren het landelijke, ouderwetse ontwerp van een leunstoel met een modern stalen frame waarop dit gemonteerd is. Ideaal voor mensen die het beste van beiden in hun huis willen. Ook de positie van de poten is gevarieerd. Je kunt kiezen voor landelijke stoelen die de standaard optie van vier poten hebben die allemaal bevestigd zijn aan de vier hoeken van de zitting. Of voor een moderne variant stoelen waarbij de poten in het midden van de zitting bij elkaar komen.

Praktische informatie over onze landelijke stoelen

Wij bieden een groot assortiment aan landelijke stoelen afkomstig van meerdere aanbieders. Let bij de prijzen van de stoelen onder meer goed op de vermelde informatie bovenaan. De genoemde prijs is namelijk vaak per set van twee of vier stoelen. Dus meestal niet per enkele stoel. Door op de stoel te klikken kun je meer informatie te weten komen. Bijvoorbeeld over de mogelijke kleuren waarin de stoel te leveren is. Veel plezier met het uitzoeken van je landelijke stoelen.