Lichtplan en de invloed van verlichting

Licht is in staat om elk interieur te maken of juist te breken. Een lichtplan laten maken of zelf een lichtplan maken verzekert je van licht dat wél bij het interieur past. Een goed lichtplan houdt bovendien rekening met de te gebruiken energie. In veel gevallen zal een lichtplan behalve voor het verfraaien van het interieur ook nog eens voor een reductie van de energierekening zorgen. 

Read More

De winter woontrends

Kan jouw huis wel een nieuwe, frisse inrichting gebruiken en kun je wel wat tips gebruiken op het gebied van interieur en woninginrichting? Wij begrijpen heel goed dat het soms lastig is om je huis in te richten, zeker als je met de laatste woontrends mee wil gaan. Woontrends komen en gaan ten slotte. Om je alvast voor te bereiden op de winter van 2018 hebben we de woontrends winter 2018 alvast voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder zodat jij als eerste op de hoogte bent van de winter woontrends van 2018.

Read More

Landelijke keuken? Waar moet ik opletten

Veel mensen genieten tegenwoordig van een ruime woonkeuken. Uiteraard is het prettig om een gezellige zithoek te hebben, maar een keuken met een warme, landelijke uitstraling is toch vaak de fijnste plek van het huis. Hier gebeurt het en hier ontmoeten de mensen elkaar.

Read More

Ontdek de karakteristieke en stijlvolle landelijke keuken

De keuken is een ruimte die dagelijks veelvuldig gebruikt wordt. Het is een essentiële ruimte in huis die prachtig kan worden vormgegeven om het thuisgevoel te versterken. Een gevoel voor nostalgie en de charme van het platteland uiten zich in een landelijke keuken. Robuuste materialen, een klassiek uiterlijk, een groot fornuis; door het gebruik van pilasters en plintvloeren kan er een keuken gecreëerd worden die de authentieke landelijke sfeer uitademt. Vol warmte, rust en geborgenheid.

Read More

Nieuwsbrief