Overschilderen acrylaatkit

Kitten zijn gemaakt om zaken in en rondom de woning netjes mee af te dichten. Er zijn veel verschillende soorten kitten op de markt verkrijgbaar, met ieder hun karaktereigenschappen. Acrylaatkit is er één van en wordt veel in woningen toegepast. Deze kit is op waterbasis gemaakt en daarom uitstekend geschikt voor gebruik binnenshuis, maar is weer niet geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld de badkamer of rondom een wasbak. Daar zijn weer andere kitten voor. Acrylaatkitten ruiken niet en hebben de prachtige eigenschap dat deze zich gemakkelijk laten overschilderen.

Read More

Een fotoplank aan de muur bevestigen

Er zijn van die hoekjes in huis waar je geen raad mee weet. Je kijkt al een tijdje naar een lege hoek en het kriebelt. Er moet iets worden geplaatst in deze hoek. Omdat het echt een hoek is kan je er geen meubels plaatsen. De kale, witte muur irriteert je mateloos en er moet nu echt een oplossing voor komen. Je hebt al van alles geprobeerd maar de enige oplossing die je kan bedenken is iets op te hangen. Heb je al eens nagedacht over een stijlvolle fotoplank?

Read More

Stompe deur op maat bestellen

Weet jij wat een stompe deur is? Heb je zelfs al eens van die term gehoord? Nee? Wel, dan lees je best eens even dit artikel waar alle nodige info staat over een stompe deur en hoe je deze op maat kan bestellen.

Read More

Tips voor het kopen van een boxspring

Een groot gedeelte van je dag breng je door je op bed, daarom is het ook belangrijk dat jouw bed van goede kwaliteit is en perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. We geven in dit artikel een aantal tips voor het kopen van een boxspring. 

Read More

Hoe kies je de juiste hottub?

Wat is er nou lekkerder dan na een lange dag werken ‘s avonds met een drankje in je hottub, jacuzzi of ander bad in je tuin te gaan zitten? Dit scandinavisch houtgestookte bad is de laatste decennia steeds populairder geworden in de andere delen van de wereld, ook in Nederland. Veel mensen willen tegenwoordig een jacuzzi of een hottub kopen, het warme water werkt namelijk heel ontspannend en daarom stressverlagend. Je hebt echter nog best wel wat mogelijkheden op dit gebied, hoe kies je nou de juiste hottub?

Read More

Waar let je op bij het kopen van een vliegenraam? 

Ben je echt klaar met al die muggen die je woning gedurende de zomer binnendringen? Dan is een vliegenraam kopen een prima oplossing om dit probleem tegen te kunnen gaan. Er zijn echter verschillende soorten vliegenramen. Om je op weg te helpen bij het kopen van een vliegenraam geven we in dit artikel een aantal tips. 

Read More

Zo geef je je woning een landelijke look

Het lijkt wel alsof iedereen tegenwoordig een strakke inrichting heeft. Is dat dan de nieuwe standaard? Nee, gelukkig zijn er nog heel veel meer mogelijkheden. Je kunt natuurlijk alle kanten op en jouw smaak helemaal uitpluizen. Ben je erachter gekomen dat je eigenlijk wel van die landelijke stijl houdt, misschien gemixt met wat moderne tintjes? Wij geven je graag de beste tips om je woning een landelijke look te geven!

Read More

Glas in lood deur jaren 30

Klassieke glas-in-loodramen zijn mozaïeken, wanneer ze worden gemaakt, wordt elk stuk glas in een fragment van het beeld geplaatst dat ervoor is voorbereid, waar het wordt bevestigd. Dankzij de aan elkaar gelaste metalen strips behouden de stukken glas hun plaats, maar geven ze ook kracht en stabiliteit aan het hele beeld. Toepassing om het glas van alle tinten en texturen te versieren maakt het mogelijk om het effect van het schilderen op de deur te creëren.

Read More

Heerlijke geurolie voor thuis

Wie houdt er niet van om thuis te komen en een schone en ruikende omgeving te vinden? Naast de essentiële reiniging in onze dagelijkse praktijk en de harmonieuze decoratie, is een goede geur van schoon huis altijd prettig voor ons.

Read More

Voorkom schade door uw dak- en gevelbekleding te renoveren!

Is uw pand of woning gevestigd in Eindhoven en komt de levensduur van uw dak- en gevelbekleding tot zijn eind? Dan is het ontzettend belangrijk om een nieuwe te laten plaatsen. Een dak- en gevelbekleding beschermt uw pand tegen lekkages en schade, tevens maakt het uw pand af. In Eindhoven winnen gevelplaten in populariteit. Dit is natuurlijk niet heel bijzonder ze geven een woning een frisse uitstraling. Bovendien bieden ze naast de esthetische meerwaarde ook de mogelijkheid om uw woning te beschermen tegen extreme weersomstandigheden. Gevelplaten zijn een budgetvriendelijke investering om uw woning als nieuw te laten uitzien. Het...

Read More

Een aankoopmakelaar in Rosmalen

Een aankoopmakelaar in Rosmalen Wat er allemaal komt kijken bij het aankooptraject kan nog wel eens tegen gaan vallen. Bedenk van tevoren goed wat uw wensen zijn in het vinden van uw droomhuis in Rosmalen. Dit kan enorm veel teleurstelling voorkomen. Wellicht bent u nog niet zo bekend in het dorp en is het de eerste keer dat u een huis koopt. Wat is uw voorkeur voor een bepaalde woning? Woont u liever in een appartement of in een rijtjeshuis? Hoeveel aantal slaapkamers zijn er nodig? Vraag uzelf dit soort vragen voordat u opzoek gaat naar de potentiële koopwoning....

Read More

Een landelijke woonstijl in een modern appartement? Zo kan het!

Men trekt massaal de stad in, omdat dat veel praktischer is al het gaat om reistijd naar het werk. Appartementencomplexen rijzen overal als paddenstoelen uit de grond. Aan de ene kant geeft dit natuurlijk meer mogelijkheid tot sociale contacten, maar het kan er ook voor zorgen dat je wat frisse lucht mist. Een goede manier om dat te compenseren is door een landelijke stijl toe te passen in je interieur, zo waan je je daar toch nog een beetje op het platteland.

Read More

Heerlijk landelijk wonen in het buitenland

Droom jij ook van een mooi huis aan de voet van een berg of je eigen wijnboerderij met iedere dag de zon die je begroet? De kans dat je die in Nederland vindt is klein, aangezien Nederland geen echte bergen heeft en de zon hier niet iedere dag tevoorschijn komt. Wonen in een landelijke omgeving met voldoende ruimte, privacy en de natuur om je heen kan op het platteland of in rustige steden die nog niet vol zijn gebouwd. Als je dromen verder reiken dan Nederland is landelijk wonen in het buitenland een optie.

Read More

Inspiratie voor meer sfeer in je slaapkamer!

Ben je op zoek naar bedden en/of matrassen? Er is keuze uit een groot aantal soorten bedden, matrassen en bedtextiel. En natuurlijk wil je de keuze maken voor een bed dat bij je behoeften past. Naast je behoeften is budget ook van invloed op de keuze die je uiteindelijk gaat maken. In deze blog vind je meer informatie over boxsprings, bedden en bedtextiel.

Read More

Parketvloeren met een authentieke uitstraling

Ben je toe aan een nieuwe vloer of wil je overstappen van tapijt naar een authentieke houten vloer? Parketvloeren passen uitstekend in woningen met een Landelijke stijl! Hout wordt van oudsher op diversen manieren voor vloeren gebruikt. Je kan een houten vloer vast laten lijmen op de ondergrond of zwevend op een geluiddempende ondervloer laten leggen. In deze blog vind je meer informatie over en diverse mogelijkheden van (zwevende) parketvloeren.

Read More

Geef je een hond een aangename slaapplek 

Een hond heeft tegenwoordig een luxe leventje bij ons. Ze worden voortdurend vertroetelt, voorzien van lekkere hapjes en krijgen de leukste speeltjes. En ook tijdens hun slaapje willen wij dat ze comfortabel kunnen liggen, in een bench of op een kussen. Ze komen absoluut niets te kort!

Read More

Landelijke slaapkamer creëren? Dat doe je zo!

Vandaag de dag zijn landelijke slaapkamers steeds populairder geworden. Er wordt in deze stijl veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, warme kleuren en gezellige accessoires. Om een landelijke slaapkamer te creëren hoef je zeker niet op het platteland te wonen. In deze blog zetten wij een aantal tips op een rijtje om zelf eenvoudig een landelijke slaapkamer te creëren.

Read More

Landelijk interieur

Een landelijke inrichting van je huis is de laatste tijd steeds meer aan het groeien in populariteit. De naam zegt het eigenlijk al: deze stijl is afkomstig van het platteland. De rust, natuur en warmte van het platteland wil je terug laten komen in je interieur. Daarom wordt er vaak voor natuurlijke producten, als hout en riet gekozen.

Read More

Nieuwsbrief