Ben je op zoek naar bedden en/of matrassen? Er is keuze uit een groot aantal soorten bedden, matrassen en bedtextiel. En natuurlijk wil je de keuze maken voor een bed dat bij je behoeften past. Naast je behoeften is budget ook van invloed op de keuze die je uiteindelijk gaat maken. In deze blog vind je meer informatie over boxsprings, bedden en bedtextiel.

Boxsprings voor een comfortabele nachtrust.

Een boxspring bed is opgebouwd uit meerdere lagen, en bij het gros van de boxsprings is dat drie. De boxspringlaag bestaat uit hoogwaardige veren die vaak onderling met elkaar verbonden zijn. Hierdoor krijg je een wiegend effect en wordt de druk gelijkmatig verdeeld. Bovenop de boxspring komt een matras en uiteindelijk een deklaag voor extra comfort. Mocht je gewend zijn aan een waterbed dan is een boxspring echt het proberen waard, het heeft evenveel comfort. Het laatste deel van uw bed is het hoofdbord en natuurlijk passend bedtextiel.

Bedtextiel in alle kleuren en formaten

Onder bedtextiel verstaan we alles wat het bed en matras omtoveren tot een heerlijke plek om te slapen. Ten eerste wil je een kussen wat je voldoende steun geeft, maar ook zacht is zodat je er lekker in weg kunt kruipen. Daarnaast is een dekbed wat je warm houdt in de koude nachten en voldoende ventileert in de warme nachten. Ventilatie is noodzakelijk voor een frisse slaapomgeving, waarbij transpiratievocht de wordt afgevoerd. Dekbedden hebben veelal meerdere lagen waardoor je in elk seizoen zelf de juiste laag kunt bepalen door ze simpel los of vast te maken met drukknopen.

Showroom in alle kleuren

Of je nou zoekt naar fleurige dessins of effen dekbedovertrek en kussensloop bij Woonwinkel Alkoof in BorneĀ kun je alles kopen! Naast een breed assortiment qua kleuren is het beddengoed ook in alle standaardmaten op voorraad in de winkel. Bijzondere maten voor bijvoorbeeld lange mensen te bestellen en in korte tijd te leveren

In de showroom staan alle soorten bedden, waaronder ook seniorbedden en opklapbedden. Ga langs om een bed te testen, wat ook wel proefslapen wordt genoemd. Gespecialiseerde medewerkers kunnen je informeren over eigenschappen, prijzen en levertijden.