Meneer van Hout: Tafels met een verhaal

Ben jij ook zo’n fan van natuurlijke houten tafels? Bekijk dan eens de website van Meneer van Hout. Deze tafels zijn een echte blikvanger in jouw interieur. Meneer van Hout verkoopt naast tafels ook bankjes, krukjes en stoelen. Onderstaand ligt ik een aantal van mijn favoriete eikenhouten tafels uit.

Eiken eettafel Ruig

Dit is een mooie rustieke tafel die in iedere woning de aandacht trekt. Het A-vormige onderstel maakt de tafel helemaal af. Zie jij de Ruig al in je woonkamer staan?

Otoh van Hout

De Otoh van Hout is een ovale tafel gemaakt van 100 jaar oud gerecycled Elmwood. Dit geeft de tafel enorm veel karakter. Deze tafel past perfect in een landelijke inrichting.

Kolos van Hout

Dit is een 6 cm dikke boomstamtafel van Europees eiken. Dit is een machtige tafel die tot wel 4 meter lengte te bestellen is. Deze tafel is dan ook alleen geschikt voor grote woonruimte of als vergadertafel.

Eiken eettafel Beer

De Beer is een eiken boomstamtafel met een prachtig X-onderstel. Deze robuuste tafel is in verschillende afwerkingen te bestellen. Maak het compleet met een van de eiken bankjes of krukjes. Past perfect in een landelijke inrichting.

Rond van Hout

Altijd al een ronde tafel willen hebben? Bekijk dan eens de Rond van Hout. Deze tafel is gemaakt van eeuwenoude deuren waardoor het tafelblad oude noesten, reparatieplekken en andere onregelmatigheden heeft. Dit geeft de tafel een authentieke uitstraling. De Rond van Hout is in het wit maar ook in het zwart te bestellen.