Er zijn van die hoekjes in huis waar je geen raad mee weet. Je kijkt al een tijdje naar een lege hoek en het kriebelt. Er moet iets worden geplaatst in deze hoek. Omdat het echt een hoek is kan je er geen meubels plaatsen. De kale, witte muur irriteert je mateloos en er moet nu echt een oplossing voor komen. Je hebt al van alles geprobeerd maar de enige oplossing die je kan bedenken is iets op te hangen. Heb je al eens nagedacht over een stijlvolle fotoplank?

Extra sfeer in je woonkamer

Door een stijlvolle houten fotoplank te bevestigen aan je muur maak je er een opvallend geheel van. Op de fotoplank kan je verschillende accessoire plaatsen om je huis wat meer sfeer te geven. Hierdoor zorg je ervoor dat dit hoekje van je woonkamer een geheel vormt met de rest van je huis. Op de plank kan je natuurlijk verschillende spullen opbergen, dit maakt het heel praktisch en makkelijk om je woning netjes te houden.

Het is natuurlijk veel leuker om er je lieveling kaarsen op deze plank neer te zetten, maak gebruik van mooie kandelaars of waxinelichtjes. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een aantal favoriete boeken te plaatsen op de planken of een aantal fotolijstjes neer te zetten. Op het moment dat je dan binnenkomt weet je meteen dat je echt thuis bent. Dat voelt toch goed?

Sfeer in huis

Wat je met je plank wil doen bepaal je helemaal zelf. Een fotoplank kan je heel eenvoudig aan de wand bevestigen. Je kan er schotten tussen zetten zodat je er aparte hoekjes van maakt. Ook is het mogelijk om verschillende gesloten mandjes neer te zetten om je spullen in op te bergen. Als je er een opvallend geheel van wil maken dan zet je er kleine spullen neer die laten zien wie je bent en wat je belangrijk vind in het leven.

Een fotoplank is meer dan alleen een stukje versiering aan de wand. Het is een plek waar jij jezelf laat zien, een plek waar je elke dag naar toeloopt om terug te denken aan je trouwdag of huwelijksreis. Het kan ook een plek zijn waar je even uitrust en je lievelingsboek uit de kast pakt. Ben je romantisch? Steek dan je favoriete kaarsen aan en installeer je in je lievelingsstoel.

Nu weet je precies wat je met die vervelende hoek kan doen in huis. Het is niet meer nodig om je hieraan te irriteren. Hang een mooi fotoplank op en maak er iets moois van.

Bron: 123verbouwen.nl