Vroeger was een slot aan de voor- en achterdeur voldoende. Maar omdat dieven dat gemakkelijk kunnen openen en jouw waardevolle spullen kunnen meenemen, moeten wij regelmatig onze huisbeveiliging upgraden. Door de technologie zijn er steeds nieuwe huisbeveiligingstechnieken erbij gekomen. Hier vind je een lijstje van de nieuwste huisbeveiligingstechnieken. Houd er rekening mee dat alles gedigitaliseerd is. De technieken zijn ook veel gedigitaliseerd. Dit maakt het steeds moeilijker voor inbrekers.

  1. Slimme sloten

Op de markt kun je verschillende merken slimme sloten kopen. Elke heeft zijn eigen functies. Met deze sloten kan je in de gaten houden wie jouw huis binnenkomt en verlaat middels jouw smartphone. Het is een fluitje van een cent om te installeren en biedt de nieuwste technologieën, waaronder spraakactivering, online toegang geven aan anderen en nog veel meer. Elke slimme slot is uniek. Onderzoek eerst welke het beste bij je past. De slotenmaker kan je helpen met het installeren van jouw slot. Voor betrouwbare informatie of adviezen is de slotenmaker de beste persoon die je kan helpen.

  1. Volledige draadloze beveiligingsalarmsystemen 

Beveiligingsalarmsystemen maken steeds meer gebruik van draadloze technologieën. Dit wordt veroorzaakt door het feit dat draadloos minder omslachtig en rommelig is dan bedrade technologieën. De invoering van complete draadloze alarmsystemen is de nieuwe trend. Als je een doe-het-zelver bent, is een draadloos alarmsysteem misschien het gemakkelijkst te installeren. Ze zijn ook ideaal op plaatsen die onmogelijk of onpraktisch zijn om draden te leiden. Draadloze systemen zijn afhankelijk van batterijen. Draadloze sensoren zijn snel en eenvoudig te installeren. 

  1. 24-uurs bewaking

Oudere alarmapparaten hadden een kortere levensduur. Ze kunnen geen service verlenen in het geval van een elektrische storing, overstroming of zware regen. De nieuwste huisbeveiligingssystemen werken op batterijen. De draadloze apparaten werken door bij stroomuitval. Bovendien werkt het monitoringteam 24 uur per dag om je veiligheid te bieden. Ze werken in batches en blijven alert als er een alarmmelding is. Thuis of onderweg, je kunt op het team vertrouwen voor jouw huis en gezinsveiligheid.

  1. Video’s met verhoogde resolutie

Een veel voorkomende vooruitgang in de technologie van beveiligingssystemen de verbeterde resoluties voor CCTV-beveiligingscamera’s, waardoor scherpere, duidelijkere en effectievere bewakingsbeelden mogelijk zijn. Met de komst van digitale camera’s waren CCTV-systemen oorspronkelijk in staat om te schakelen van 480p naar 720p en 1080p resoluties; de meeste high-end IP-camera’s zijn nu beschikbaar in 4k Ultra HD, die een afbeelding biedt die groot genoeg is om details op te nemen, zoals gezichten, kentekenplaten en andere details die handig zijn voor bewaking. In combinatie met audio- en voorspellende video-analyse, zorgen de nieuwe camera’s voor uitgebreide, effectieve bewaking voor zowel het voorkomen van inbraken als het oplossen van problemen na het incident.

  1. Geïntegreerde trillings- en audiosensoren

Trillingssensoren zijn berucht vanwege vals alarm. Dat komt omdat er niet veel voor nodig is. Een vallende tak of een vogel die tegen het raam vliegt, kan gemakkelijk een vals alarm veroorzaken. De huidige huisbeveiligingssystemen voegen audiosensoren toe en integreren deze die het verschil kunnen uitmaken tussen veel voorkomende geluiden en voetstappen van een mens, waardoor ze beter kunnen onderscheiden of er daadwerkelijk een inbraak of een andere noodsituatie heeft plaatsgevonden.

Online Marketing voor Makelaars