Een boomstamtafel is de perfecte tafel om je interieur een nieuwe uitstraling te geven. Toe aan wat verandering in je woning? Het is gelukkig niet noodzakelijk om al je meubels te vervangen, kies een meubel uit en je zult versteld staan van de impact. Verander bijvoorbeeld de tafel. Ongetwijfeld zorgt een nieuwe tafel voor een compleet andere uitstraling. Op dit moment zijn boomstamtafels razend populair. Hieronder vertellen we waarom.

Een en al natuur

Het woord zegt het natuurlijk al, een boomstamtafel wordt gemaakt van een boomstam. Geheel natuurlijk dus. Het mooie hierbij is dat geen enkele boomstamtafel hetzelfde is. Zoals bomen van elkaar verschillen, doen boomstamtafels dit ook. Uiteraard kun je kiezen uit verschillende soorten hout. Eikenhout wordt vaak gebruikt en bij dit type houtsoort kun je kiezen voor licht of donker. Het is ook een optie om het tafelblad en het onderstel van verschillende kleuren hout te maken.

Boomstamtafels passen in iedere interieurstijl

Wat jouw interieurstijl ook is, een boomstamtafel past eigenlijk altijd. Er is zoveel keuze in houtsoorten dat het vrijwel altijd mogelijk is om een boomstamtafel te laten maken die naadloos aansluit bij jouw interieur. Daarom is een tafel het ideale meubelstuk om je woonkamer een compleet nieuwe look te geven.

Wat zijn de voordelen van boomstamtafels?

Er zijn zeer veel voordelen van boomstamtafels te noemen, hierdoor kiezen we hier voor de belangrijkste:
– De tafels zijn eenvoudig schoon te houden. Dankzij de afwerking heeft de tafel een mooi oppervlak dat snel te reinigen is. Onderhoud kost dus weinig tijd.
– Ideaal in gebruik. De tafels zijn heel praktisch en zwaar waardoor het niet uitmaakt wat je erop zet. Je moet wel erg goed je best doen, wil een boomstamtafel verschuiven.
– Duurzaam. Heb je een boomstamtafel, dan kun je hier jaren mee vooruit. Deze tafels vervelen niet snel en door het gebruik van boomstam is hij van nature al duurzaam.
– Uitstraling. Een boomstamtafel doet iets met je woonkamer. De natuurlijke uitstraling zal echt de eyecatcher van je kamer worden.

Welke opties zijn er?

Wat voor tafel wil je? Gaat het om een eettafel, een werktafel, een bijzettafel of een salontafel? Ga je voor een strak design of houd je van natuurlijke vormen? Of je de tafel nu in een moderne, klassieke of landelijke woning wilt plaatsen, er zijn altijd mogelijkheden!

Waar koop je een boomstamtafel?

Lijkt een boomstamtafel je wel wat? Oriƫnteer dan van te voren goed, want er zijn vele mogelijkheden. Omdat boomstamtafels steeds populairder worden, is het aanbod ook steeds uitgebreider. Veel meubelwinkels verkopen ze inmiddels. Ook als je online wat rond kijkt, zie je diverse soorten tafels tegenkomen. Kijk goed wat jou aanspreekt en wie weet staat er binnenkort een prachtige boomstamtafel in jouw woning te pronken.