Alles wat je wilt weten over een vrijstaand bad

Wil je een echte eyecatcher in je badkamer? Dan is een vrijstaand bad het bad wat je zoekt.

Wat is een vrijstaand bad?

De naam zegt het al. Een vrijstaand bad is een bad wat je vrijstaand plaatst in je badkamer. Daardoor kan je het bad ook op iedere plek in je badkamer plaatsen. Je badkamer hoeft daarvoor niet eens extreem groot te zijn. Heb je in je huidige badkamer een standaard formaat bad? Dan kan je er vanuit gaan dat een vrijstaand bad ook past.

Past een vrijstaand bad wel in de stijl van mijn badkamer?

Heb je een klassieke badkamer? Dan zal een bad op pootjes de stijl van je badkamer extra benadrukken. Wees niet getreurd als je een moderne badkamer hebt. De meeste vrijstaande baden van nu, hebben een strakke vorm en zijn perfect afgewerkt. Plaats je zo’n vrijstaand bad in een moderne badkamer, dan heb je gegarandeerd een eyecatcher in je badkamer, waar je trots op mag zijn.

Wat voor vrijstaande baden zijn er te koop?

Wees niet bang dat er weinig keus is in vrijstaande baden. Het is de trend van nu, om een losstaand bad in je badkamer te plaatsen. Leveranciers weten dat ook en springen graag in op deze badkamertrend. Tegenwoordig is daardoor de keuze reuze. Verschillende merken, vormen, materialen, types en kleuren. Wil je een pimpel paars bad? Of een bad met opbergruimte? Geen probleem, ook dat is mogelijk!

Hoe sluit ik een vrijstaand bad aan?

Een vrijstaand bad moet goed geïnstalleerd worden. Gebeurd dat niet, dan is de kans groot dat je last krijgt van lekkages en waterschade. En dat wil je echt niet in je badkamer. Wees daarom verstandig en laat de installatie van je bad over aan een professioneel installateur. Een installateur zal ervoor zorgen dat je jaren volop kunt genieten van je nieuwe vrijstaande bad.

Wil je een vrijstaand bad kopen? Dan kan je zeker eens gaan kijken bij Briljant Sanitair, de grootste badkamer showroom van Nederland in Maurik. Of bekijk hun assortiment vrijstaande baden en complete badkamers in hun webshop Sanitaireiland.nl